Printer Friendly Version Летови "Air Serbia" @ 10 May 2020 05:35 PM

10.мај 2020.године

Air Serbia, национални авио-превозник Републике Србије, обновиће у ограниченом обиму редовни путнички авио-саобраћај од 21. маја 2020. године, уз повећање броја летова у оквиру реда летења од 1. јуна 2020. године.

Коначни ред летења зависиће од одлука и смерница домаћих, страних и међународних тела и органа надлежних за област цивилне авијације, односно од укидања забрана летења, измена ограничења у путовањима и здравствених мера у земљама до којих Air Serbia лети. Саобраћај ће бити организован у складу са начелним редом летења који је објављен на аирсербиа.цом и биће подложан променама. Од 21. маја, биће организован ограничен број летова до аеродрома Лондон Хитроу, Франкфурта, Цириха и Беча.

Air Serbia ће на својим летовима примењивати све неопходне мере безбедности, у складу са највишим безбедносним и хигијенским стандардима, као и упутствима надлежних домаћих и међународних регулаторних тела. Као и увек, безбедност путника и чланова посаде су на првом месту.

Све информације у вези са датумима, ценама и условима наведених летова можете потражити на сајту Air Serbia : www.airserbia.com/informacije/letovi/repatrijacija