Printer Friendly Version Промоција туристичке понуде регије Западна Србија у Вићенци и Трсту @ 29 May 2019 08:14 AM

24.-25.05.2019.године

        У сали српске заједнице у Вићенци, у петак 24.маја о.г., одржана је презентација туристичке понуде регије Западна Србија локалном становништву и медијима, а истој је присуствовао и градоначелник Аризањана,Ђовани Ловато. 

      Током презентације посетиоци су могли сазнати о карактеристикама и атракцијама регије, док су по завршетку званичног дела презентације имали прилику и пробати гастрономске понуде Западне Србије и Златибора.

       У петак, 25. маја, ТО регије Западна Србија завршила је студијско путовање промоцијом у Трсту. Приликом  доласка у град, делегацију је примила ГК И. Стојиљковић у просторијама Генералног конзулата, где је у разговору са представницима Регије истакла велику захвалност на доласку и наду за још бољу сарадњу у будућности.

        Након тога одржана је презентација туристичке понуде Регије у просторијама СПЦО уз благослов протојереја Рашка Радовића. Промоцији и презентацији присуствовао је велики број чланова конзуларног кора, представници власти, локалног италијанског и српског становништва и медија. Потом су гости имали прилику да пробају гастрономску понуду златиборског краја и у неформалном разговору сазнају додатне информације туристичке понуде.